Ny dirigent høsten 2019

ELSINE HAUGSTAD – Vår nye dirigent/ Kunstneriske leder.

Elsine er utdannet fra Norges Musikkhøgskole og har sin master i dirigering fra Dresden og Stuttgart, Tyskland. Under studiene ledet hun konserter med en rekke profesjonelle ensembler som Orch. der Staatsoperette Dresden og Stuttgarter Philharmoniker. Hun har assistert ved Semperoper Dresden, og de siste årene jobbet jevnlig med Lillehammer Symfoniorkester. Hun startet å jobbe med janitsjarkorps i ung alder, og ble tildelt «Sølvpinnen» (2005). I dag er hun frilansdirigent, og gleder seg til arbeidet som kunstnerisk leder for Sørum Musikklag.

Velkommen til oss, Elsine.

Elsine

Logg inn

Facebooknytt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.