Sommerkonsert 12. juni

Onsdag 12. juni inviterer vi til sommerkonsert på Frogner Grendehus kl 19.30.

Våre venner i Stasen deltar på konserten.

Gratis inngang.

Plakat konsert 120619

Oslo brassfestival

Fredag 26/4 og lørdag 27/4 arrangeres Oslo brassfestival i hhv Jakobskirken og på Rockefeller. Sørum Musikklag deltar i 2. divisjon og spiller i Jakobskirken på fredag kl 18 mens vi spiller på Rockefeller på lørdag kl 16.50.

Les mer om festivalen på www.oslobrassfestival.com/

 

Konsert 27. mars på Jessheim

NM er over for i år og vi oppnådde en 3. plass i 2. divisjon noe vi er godt fornøyde med. Neste aktivitet på programmet er at vi skal spille konsert i Ullensaker Kulturhus onsdag 27/3 sammen med noen av janitsjar-korpsene i området.

Godt nytt musikkår

Nytt år betyr NM-oppkjøring i Sørum Musikklag. Fredag 8. februar deltar vi i 2. divisjon i Grieghallen i Bergen. Stykket vi skal spille i år heter Blackout av Thomas Doss. På onsdag 6. februar blir det NM-konsert i Frogner Kultursal hvor vi får besøk av våre venner i Hasle Brass og Oslofjord brass. Alle tre brassbandene skal fremføre sine nm-stykker.

 

Julekonsert onsdag 12. desember

Plakat julekonsert

Heaton-konsert 2. desember kl 19

Plakat heaton beskjært

Sørum Musikklag er stolte av å kunne hylle en av brassband-bevegelsens mest kjente komponister på det som ville vært Heatons 100-årsdag.

Se hva «4bars rest» skriver:

https://www.4barsrest.com/news/detail.asp?offset=20&id=33991

Siddis-konsert onsdag 31. oktober

Den første helgen i november drar Sørum Musikklag for å delta i Siddis Brass. Dette er en korpskonkurranse med underholdningsmusikk og samler brassband fra hele Norge. Vi stiller i 2. divisjon. Onsdag 31. oktober blir det generalprøve på konkurranse-programmet sammen med Skui Brass. Konserten starter kl 20 og holdes i Frogner Kultursal. Gratis inngang.

Vel møtt!

Konsert med Skedsmo Janitsjar onsdag 26/9

Plakat konsert 260918 Plakat konsert 260918

Konsert ved Bingsfoss-stranda

Sørum Musikklag deltar på den offisielle åpningen av den restaurerte turstien langs Glomma ved Bingsfoss som Lions Sørum har laget. Vi spiller både før og etter overrekkelsen til kommunen søndag 23/9 kl 12. Ta på tursko og gå turen ned mot Hammeren langs idylliske Glomma etterpå.

Bilde friluft

 

Konsert på Stomperudrittet

Lørdag 8. september arrangeres Stomperudrittet ved Sørum skole. I år er dette samtidig finalen i Norgescupen for mountain-bike og generalprøve for neste års NM-konkurranse.

Vi i Sørum Musikklag holder konsert på Sørum skole under forberedelse til rittet mellom kl 10 og 11.

Håper vi ses!

Bilde friluft

Logg inn

Facebooknytt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.