Innlegg av Administrator

Snart ny sesong

Til tross for at vi har hatt tidenes sommervær er Sørum Musikklag straks klare for en ny sesong. Vi skal ha en utekonsert lørdag 8. september på Sørum Skole mellom kl 10-11 i forbindelse med Stomperudrittet som arrangeres av Sørum IL.

Vår første innekonsert blir onsdag 26. september på Frogner Kultursenter. Denne kvelden får vi besøk av Skedsmo Janitsjarkorps.

Følg oss også på sosiale medier.

 

Korps i Friluft

friluft

Sørum Musikklag og Blaker og Sørum Historielag slår seg sammen om en tur litt utenom det vanlige. Historielaget sin tur starter ved skogholtet mellom Bølerstua og Hellesjø kl 18. Turen går til Julton hvor Sørum Musikklag holder konsert, ca kl 19.30.

Nyt kaffen med fuglekvitter og korpsmusikk!

Massband-konsert 9. juni

Sørum Musikklag og Brøttum Brass slår seg sammen og spiller en felles utekonsert på Jessheim, Ullensaker Kulturhus, den 9. juni kl 16. Har du hørt et brassband med 60 musikanter før? Ikke det? Da har du muligheten denne dagen. Det musikalske programmet inneholder både film- og Beatles-musikk. Arrangementet er gratis.

Vel møtt!

 

Konsert 16. mai

Sørum Musikklag gjester Sørvald Bo- og behandlingssenter onsdag 16. mai. Vi vil spille marsjer og andre stykker man forbinder med nasjonaldagen fra kl 19.

Vel møtt!

Oslo brassfestival 2018

Sørum Musikklag deltok i Oslo brassfestival 27/4 og 28/4. På kirkekonserten i Jakobs kirken fremførte vi Suite from Stabat Mater. på løredagens program på Rockefeller fremførte vi Los Hermanos de Bob, Oblivion, Libertango og Music. Dommerne likte det de hørte og ga oss seieren med klar margin i 2. divisjon. Vi fikk i tillegg pris for divisjonene beste horn-, trombone- og slagverksgruppe. Vi er meget fornøyd med dette resultatet.

NM 2018

Sørum Musikklag oppnådde en 4. plass i årets 2. divisjon NM Brassband i Bergen. Korpset spilte stykket Time Maschine av Thomas Doss og ble belønnet med 90 poeng.

NM-konsert

Onsdag 7. februar inviteres du til NM-konsert i Frogner Kultursal. Sørum Musikklag, Hasle Brass og Oslofjord Brass vil spille nm-stykket de skal fremføre i Bergen kun 3 dager senere. Konserten starter kl 20.45 og det er gratis inngang.

Vel møtt!

Godt nytt år!

Sørum Musikklag ønsker alle våre venner et riktig godt nytt år!

Vi er i gang med nm-oppkjøringen og skal i år delta i 2. divisjon i Bergen 9. februar. Vi skal spille Time Machine av Thomas Doss.

Konsert 20. september

Velkommen til konsert onsdag 20. september!

Sørum Musikklag inviterer til konsert onsdag 20. september kl 20 på Frogner Kultursal. Dette blir vår første konsert i den nye flotte salen og dette er noe du bør få med deg. Vi er så heldige at vi får besøk av Nes Janitsjarkorps denne kvelden.

Inngang 100kr.

Salg av kaffe og kaker.

Vel møtt!

Klart for ny sesong

Sørum Musikklag har nå byttet ut sololje med ventilolje og er nå klar for en ny sesong. Med nye øvingslokaler i Frogner Kultursal og med Ray Farr som ny dirigent ser vi frem mot å komme igang. Allerede onsdag 20. september får vi besøk av  Nes Janitsjar på vår første konsert i de nye lokalene i Frogner Kultursal. Det ser vi veldig frem til. Vi skal også delta på kommunens offisielle åpning av Kultursalen lørdag 21. oktober med flere musikalske innslag. Påfølgende helg, søndag 29/10, avholder vi konsert sammen med Frogner Skolekorps på samme sted. Her får man muligheten til å høre programmet vi skal bruke på konkurransen Siddis Brass i Stavanger første helgen i november. Høstsesongen avsluttes med julekonsert i Frogner Kirke onsdag 13. desember.

 

Logg inn

Facebooknytt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.