Innlegg av Administrator

Julekonsert onsdag 12. desember

Plakat julekonsert

Heaton-konsert 2. desember kl 19

Plakat heaton beskjært

Sørum Musikklag er stolte av å kunne hylle en av brassband-bevegelsens mest kjente komponister på det som ville vært Heatons 100-årsdag.

Se hva «4bars rest» skriver:

https://www.4barsrest.com/news/detail.asp?offset=20&id=33991

Siddis-konsert onsdag 31. oktober

Den første helgen i november drar Sørum Musikklag for å delta i Siddis Brass. Dette er en korpskonkurranse med underholdningsmusikk og samler brassband fra hele Norge. Vi stiller i 2. divisjon. Onsdag 31. oktober blir det generalprøve på konkurranse-programmet sammen med Skui Brass. Konserten starter kl 20 og holdes i Frogner Kultursal. Gratis inngang.

Vel møtt!

Konsert med Skedsmo Janitsjar onsdag 26/9

Plakat konsert 260918 Plakat konsert 260918

Konsert ved Bingsfoss-stranda

Sørum Musikklag deltar på den offisielle åpningen av den restaurerte turstien langs Glomma ved Bingsfoss som Lions Sørum har laget. Vi spiller både før og etter overrekkelsen til kommunen søndag 23/9 kl 12. Ta på tursko og gå turen ned mot Hammeren langs idylliske Glomma etterpå.

Bilde friluft

 

Konsert på Stomperudrittet

Lørdag 8. september arrangeres Stomperudrittet ved Sørum skole. I år er dette samtidig finalen i Norgescupen for mountain-bike og generalprøve for neste års NM-konkurranse.

Vi i Sørum Musikklag holder konsert på Sørum skole under forberedelse til rittet mellom kl 10 og 11.

Håper vi ses!

Bilde friluft

Snart ny sesong

Til tross for at vi har hatt tidenes sommervær er Sørum Musikklag straks klare for en ny sesong. Vi skal ha en utekonsert lørdag 8. september på Sørum Skole mellom kl 10-11 i forbindelse med Stomperudrittet som arrangeres av Sørum IL.

Vår første innekonsert blir onsdag 26. september på Frogner Kultursenter. Denne kvelden får vi besøk av Skedsmo Janitsjarkorps.

Følg oss også på sosiale medier.

 

Korps i Friluft

friluft

Sørum Musikklag og Blaker og Sørum Historielag slår seg sammen om en tur litt utenom det vanlige. Historielaget sin tur starter ved skogholtet mellom Bølerstua og Hellesjø kl 18. Turen går til Julton hvor Sørum Musikklag holder konsert, ca kl 19.30.

Nyt kaffen med fuglekvitter og korpsmusikk!

Massband-konsert 9. juni

Sørum Musikklag og Brøttum Brass slår seg sammen og spiller en felles utekonsert på Jessheim, Ullensaker Kulturhus, den 9. juni kl 16. Har du hørt et brassband med 60 musikanter før? Ikke det? Da har du muligheten denne dagen. Det musikalske programmet inneholder både film- og Beatles-musikk. Arrangementet er gratis.

Vel møtt!

 

Konsert 16. mai

Sørum Musikklag gjester Sørvald Bo- og behandlingssenter onsdag 16. mai. Vi vil spille marsjer og andre stykker man forbinder med nasjonaldagen fra kl 19.

Vel møtt!

Logg inn

Facebooknytt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.