«Norgesmestere» i 3.div i NM for brassband

Sørum Musikklag vant 3. divisjon i årets utgave av NM for Brassband i Bergen. Korpset fremførte stykket «Symphony of Marches» av Gilbert Vinter og ble hedret med 97 av 100 mulige poeng, og rykker dermed opp til 2. divisjon. I tillegg fikk vår flinke esskornettist solistprisen i vår divisjon. En stor takk går til vår dirigent, Henrik Dagestad-Dalhaug for en flott NM-oppkjøring!

Eikanger-Bjørsvik Musikklag vant elitedivisjonen og ble norgesmestere kun 0,25 poeng foran Stavanger Brassband. 79 korps deltok i 6 ulike divisjoner.

Samtidig vil vi få gratulere og takke alle våre gode brassband-kolleger for flotte framføringer og en trivelig helg! Spesielt gøy var det at østlandskorps kapret de fire første plasseringene i vår divisjon. Gratulerer Gjøvik Bybrass, Skui Brassband og Bjørvika Brassband. I tillegg vil vi få gratulere Hasle brass som tok en fin 6. plass i 1.divisjon.

Alle resultatene kan du sjekke ut her: http://12rtnf1rcvbw40olyu2hwnu9.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2017/02/resultater_nmbrass_2017.pdf

IMG_2970-001

Siddis Brass

Sørum Musikklag er godt i gang med ny sesong. Årets første konkurranse for korpset er Siddis Brass i Stavanger denne helgen, vi deltar i 2. divisjon. Sørum deltok forrige gang i 2014. Vi har vært heldige å få med Sverre Olsrud som dirigent.

Årets program:

  • Marsj etter Erling Kjøk
  • Fuga Y Misterioso
  • Lux Aurumque
  • Piper O’ Dundee med solist Bård Frode Larsen
  • Where Eagles Sing

Første mulighet til å oppleve programmet blir på Frogner Grendehus onsdag 02.11.16 kl. 20:00. Det blir gratis inngang. Vi får også besøk av Hasle Brass som skal fremføre sitt Siddis-program.

Andre divisjon i Siddis Brass spilles i Stavanger konserthus (Kuppelhallen) lørdag 05.11.16. Sørum spiller kl. 11:30. Vi håper å se deg i salen! :)

sml

Seier i korpscupen på Otta

IMG_1651

Til topps på Otta

17.oktober deltok vi på korpscup på Otta. Dette er en konkurranse for amatørkorps der det konkurreres i to divisjoner, janitsjar og brass. Vi deltok naturlig nok i brass-divisjonen, sammen med 9 andre korps, og det gikk veldig bra. Vi vant med 95 av 100 poeng for fremførelse, og 10 av 10 for programvalg. Dirigent var som vanlig Henrik Dagestad-Dalhaug.

Tusen takk til Otta musikkforening for et bra arrangement og en hyggelig helg. Vi sees sikkert igjen.

Fullstendig resultatliste
Omtale i Gudbrandsdølen Dagningen

Vi er i gang igjen!

Sommeren gikk like fort som den pleier å gjøre, selv uten så mange soldager… La oss tro at det betyr at flere av oss har benyttet anledningen til å øve litt innendørs, i takt med regndråpene :)

Hverdagen er i gang igjen for de fleste av oss, og vi har hatt vår første øvelse. Tross ferie-ambis har vi trua, og ser fram i mot en ny sesong med Sørum Musikklag. Første post på programmet er oppstartsseminar i Källviken semesterby, like i nærheten av Strømstad. Vi er lovet godt øvingslokale (noe vi ikke er så godt vant med), og gleder oss til sosiale og musikalske høydepunkter!

Videre utover høsten står spennende prosjekter i kø, for å nevne noen: Gudbrandsdals-cup på Otta i oktober, og kirkekonsert med Lars Martin Myhre i desember.

Besetningsmessig ser det også greit ut: Pr. nå mangler vi en god solokornettist og barytonist, og håper du kontakter oss hvis du vet om noen.

Følg med oss videre for oppdateringer!

Sommeravslutning 13. juni

IMG_0898-001

Skui Brassband i aksjon under sommerkonserten 13. juni

Vårsesongen ble avsluttet med ute-konsert på Musikkpaviljongen ved Nationaltheatret, i Oslo lørdag 13. juni. På programmet sto slagere som «Ne partez pas sans moi», «Floral Dance» og «Born Free». Dirigent var vår faste Henrik Dagestad-Dalhaug. Sola skinte, vi hadde på fargerike klær, og jammen tror jeg ikke vi greide å sjarmere noen japanske turister også. Minst en erfaring rikere ble vi også – da en kommende brud dirigerte oss i sitt utdrikningslag. Fornøyelsen var på vår side! Gøy med ute-konsert i Oslos gater en solfylt juni-dag! Takk til alle kjente – og ukjente publikummere, for at dere stoppet og hørte på oss. Du skal ikke se bort fra at vi kommer tilbake :)

Tradisjonen tro avsluttet vi dagen på Skui Grendehus, med konsert og grilling sammen med Skui Brassband. Takk for invitasjonen og en hyggelig kveld med korpsvenner .

Sørum Musikklag tar sommerferie, med en spennende sesong friskt i minne. God sommer!

Brassfest i Østfold 25.April

25. April hadde vi gleden av å være med på «Brassfest i Indre Østfold,» en underholdningskonsert med korpsene Hasle Brass, Langhus Brass, Sørum Musikklag og vertskorpsene Spydeberg Brass og Eidsberg Brassband.

«Brassfest i Indre Østfold» ble arrangert i Askim Kulturhus som en erstatning for Grenland internasjonale Brassfestival. Det viste seg å bli en morsom kveld med mye god musikk og hyggelig samvær. Kan vi håpe på en gjentagelse neste år?

Konsert med Oslofjord brass

Onsdag 25. mars spilte vi konsert sammen med Oslofjord Brass på Oslo Katedralskole. Oslofjord Brass er 20 år i år og rykket nylig opp til elitedivisjonen i NM. Vi takker gjengen i Oslofjord Brass så mye for invitasjonen, og håper vi sees igjen snart.

NM 2015

NM er over for denne gang, hvor vi i år dessverre ikke greide å holde plassen i den sterke 1. divisjonen. Vi kom på 12. plass med 84 poeng. Plassering betyr allikevel ikke alt. Korpset hadde en fin opplevelse på scenen og med mange nye medlemmer ser fremtiden lys ut!

Logg inn

Facebooknytt

Nå har vi i Sørum musikklag tatt en velfortjent musikalsk sommerferie. En innholdsrik og morsom sesong er over. Tusen takk til alle som følger oss her på FB, og en ekstra stor takk til dere som dukker opp på våre konserter. Vi elsker å spille for publikum.
I august starter vi opp igjen med spilleglede og forventninger, og håper å se så mange av dere som mulig.
En riktig så god og varm sommer ønskes dere alle.
Her er et lite utdrag fra gårsdagens konsert på Skansen.
... Se merSe mindre

Vis på Facebook
·Del

Fem og tjue kilometer nordover, litt øst og bortover, ligger Sørum, ei lita flatbygd under himmelhvelvingen. Sjølberga med både damplokomotiv og lokalavis og egen TV-mottaker Og sist men ikke minst et fantstiskt flott brassband. Spiller du kornett eller tuba ville det vært svært hyggelig om du ville spille med oss kommende sesong. Under ledelse av Ray Farr har vi en spennende sesong foran oss med både Siddis og NM-brass(2.div)på terminlista. I tillegg til lokale opptredener m.m.
(Fritt etter Flåklypa, og veibeskrivelsen er fra Oslo S. Toget tar 25 min, det samme med bil)
Send en pm på FB.
... Se merSe mindre

Vis på Facebook
·Del

Da er helgen rett rundt hjørnet. Vi forbereder oss til en spennende konsert lørdag kveld med historiske omgivelser som scene. Kveldskonsert ute, med kor, sangsolister og korps. Opera og musical med musikk som vil berøre og glede. Her blir det garantert stemningsfullt;-) ... Se merSe mindre

Sommernattsopera på Blaker Skanse

juni 17, 2017, 9:00pm - juni 17, 2017, 10:15pm

Romeriksspillene

En forrykende aften med opera, musikaler og pomp og prakt.

Her får publikum oppleve sarte toner fra Händel, via ekte operadrama ispedd flørt og kjærlighet og så til slutt musikal som får de fle...

Vis på Facebook
·Del

Sørum Musikklag avslutter i disse dager denne sesongen, men er snart klare for en veldig spennende 2017/2018-sesong. Vi har vært så heldige å få dirigent Ray Farr med på laget, og gleder oss til dette!

Besetningskabalen begynner å falle på plass, men vi kan trenge å få med noen flere kornettister og tubaister på laget.
Hvis du blir med hos oss får du mulighet til å spille mange forskjellige musikksjangere og delta i flere konkurranser.
Vi er en trivelig gjeng som øver i helt nye lokaler på Frogner skole, et par mil nord for Oslo.

Høres dette spennende ut?

Ta kontakt med:
Rune, mobil 951 04 424 (kopperudrune@gmail.com)

Del gjerne innlegget med dine venner👍🏻 ... Se merSe mindre

Vis på Facebook
·Del

Tusen takk til Sørumsand skolemusikk og alle publikummere for en flott musikkopplevelse i kveld😄 ... Se merSe mindre

Vis på Facebook
·Del

Nå varmes det opp til konsert. 19.30 på Frogner grendehus. Rekker du ikke desserten, har vi både kaffe og kaker😄 ... Se merSe mindre

Vis på Facebook
·Del

Førstkommende onsdag er det bare å sette av kvelden til en flott liten konsert på Frogner grendehus. Vårkonsert ... Se merSe mindre

Vårkonsert

mai 31, 2017, 7:30pm

Frogner Grendehus

Vårkonsert

- Til minne om tidligere medlem Tore Mjønerud

Arrangør: Sørum Musikklag m/ sangsolist Gjøril Songvoll

Gjester: Sørumsand skolekorps
Inngang: Gratis

Kafeteria m/ salg av kaffe & k...

Vis på Facebook
·Del

Ikke bare er vi flinke til å spille, vi er også utrolig dyktige til å jobbe dugnad. I helgen flytter vi for en bedrift. Har du eller din bedrift en jobb, er vi interessert i å høre fra deg😉 ... Se merSe mindre

Vis på Facebook
·Del

Vårkonsert

- Til minne om tidligere medlem Tore Mjønerud

Arrangør: Sørum Musikklag m/ sangsolist Gjøril Songvoll

Gjester: Sørumsand skolekorps
Inngang: Gratis

Kafeteria m/ salg av kaffe & kaker ... Se merSe mindre

Vårkonsert

mai 31, 2017, 7:30pm

Frogner Grendehus

Vårkonsert

- Til minne om tidligere medlem Tore Mjønerud

Arrangør: Sørum Musikklag m/ sangsolist Gjøril Songvoll

Gjester: Sørumsand skolekorps
Inngang: Gratis

Kafeteria m/ salg av kaffe & k...

Vis på Facebook
·Del